Even voorstellen

Mirjam van Dijk
  • LinkedIn

Mirjam van Dijk is gediplomeerd docent Integrale Yoga en heeft alle opleidingen gevolgd bij Integrale Yoga Nederland te Rotterdam. Naast alle docentenopleidingen volgde zij diverse specialisaties waaronder Ademhaling en Meditatie.


In 2001 is Integrale Yoga op haar pad gekomen. Zij voelde altijd een sterke behoefte om de aandacht naar binnen te richten en door middel van meditatie leerde zij dit richting te geven. Deze meditatieve aandacht, het naar binnen gaan en vanuit de stilte Yoga beoefenen, staat in haar lessen centraal.
Voor Mirjam mag iedereen zich op zijn plek voelen in de bedrijfsyoga-les. Yoga is voor iedereen!


Door een bijzondere interesse in Ayurveda, heeft zij zich tevens gespecialiseerd in Ayurvedische massage en life-style advies.

Cor Berkelaar
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Cor Berkelaar kwam als 19-jarige in aanraking met Integrale Yoga. Zijn interesse in het innerlijk van de mens werd door de lessen psychologie aan de Pedagogische Academie niet bevredigd. In zijn honger naar meer vond hij de antwoorden bij de oudste menswetenschap ter wereld: Yoga.

Cor is sinds 1996 werkzaam als Yogadocent, waarvan ruim tien jaar als docent aan de docentenopleidingen van Integrale Yoga Nederland te Rotterdam.

Daarnaast was hij als consultant werkzaam voor diverse software bedrijven in ERP en Business Intelligence, gespecialiseerd in management cockpit software.

Na het beëindigen van zijn loopbaan in de ICT richt hij zich nu volledig op het introduceren en verspreiden van Integrale Yoga in het bedrijfsleven.

“Yoga maakt je bewust van je innerlijke bron van geluk. Daarmee sta je veel sterker in het leven. Werken is dan geen vervelende noodzaak maar een manier waarop je leven vervulling krijgt.


Medewerkers die met plezier werken, werken bewuster en beter, zijn loyaler aan het bedrijf, zijn gezonder en veroorzaken minder verzuim”


- Cor Berkelaar

Bel vandaag nog voor een
vrijblijvende afspraak en ervaar wat
bedrijfsyoga voor uw bedrijf kan betekenen
06 - 2414 5299
  • LinkedIn

Wordt partner van CORporate Yoga Network

Heb je ruime ervaring als yogadocent
en in het bedrijfsleven?
Wil je meer zekerheid en professionaliteit
in je werk als yogaleraar?

Bel ons: 06 - 2414 5299

Corporate Yoga Network is powered by

Logo Speakers Academy.png

​© 2019 by CORporate Yoga Network

Integrale Yoga Nederland